Wie zijn we?

 

Hallo!

Ik ben Steffie, stichter van Pure & Tasty. Hieronder vertel ik het verhaal over het ontstaan van Pure & Tasty.

Eind 2015 kreeg mijn vriend een medisch dieet voorgeschreven: weg met gluten, zuivel, eieren en geraffineerde suikers. Slik! Wat kan hij nog eten als ontbijt? In de supermarkt vind je wel vrij makkelijk producten die vrij zijn van één van de bestanddelen. Maar als je alle eisen combineert, wordt de keuze al heel snel zeer beperkt. Daarnaast is het onduidelijk welke onnatuurlijke handelingen zo'n product heeft ondergaan, of welke chemische toevoegingen er zijn gedaan om het resultaat …-vrij te maken. Klinkt niet erg gezond hé?

Dus, op zoek naar een alternatief!

Wat als we nu eens een crunchy granola maakten? Aangezien we hem zelf maken, kunnen we kiezen voor ingrediënten die van nature vrij zijn van gluten, zuivel en geraffineerde suikers.

We zijn direct overtuigd! Als dit dieet zo lekker smaakt, wil ik het zelf ook wel volgen!

Kerstavond 2016, een gezellige avond met familie. Als geschenkje voor de gastvrouw, neem ik een zakje van mijn zelfgemaakte granola mee.

De dag nadien krijg ik een smsje: "Granola is super!!!!!", en de vraag of ik regelmatig voor hen een zakje wil maken. Uiteraard!
Geprikkeld door hun enthousiasme, volgde dezelfde vraag nog van verschillende andere familieleden, vrienden, collega's, …

En zo is stilaan het idee gegroeid om een breder publiek te laten genieten van mijn heerlijke granola. Pure & Tasty was geboren!

Vandaag staat Pure & Tasty voor gezonde, natuurlijke, pure producten, die ook nog eens lekker zijn.

Enjoy!

back to top