Nodig (voor 2 personen):
- 1 rijpe mango
- Yoghurt
- Pure & Tasty granola Chocolate
- Ahornsiroop (optioneel)
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in kleine gelijkmatige blokjes. Doe wat Pure & Tasty granola in een glas of potje. Doe hierop wat mango blokjes. Lepel wat yoghurt over het fruit. Leg nog een laagje Pure & Tasty granola, en eindig met mango. Werk af met een blaadje munt en wat kokosvlokken. Sprenkel er eventueel wat ahornsiroop over.
Tip: voor een mooi resultaat, gebruik een vaste yoghurt, zodat die niet te veel tussen het fruit en de granola loopt. Volle of Griekse yoghurt is het meest geschikt. Voor een plantaardige versie, super lekker met kokosyoghurt!
Tip: als je de granola graag crunchy hebt, vul de potjes dan niet te lang op voorhand. Je kan natuurlijk wel al je mango snijden.
Corona-tip: De individuele porties zijn ideaal om op veilige afstand te delen met je 'buitenbubbel'. Als je ze maakt in een confituurpot, kan je ze bovendien makkelijk meenemen op jullie buitenactiviteit.